zondag 24 juli 2011

na de tour de France

Sorry het is even stil geweest op het blog. We hadden een droog voorjaar, iets wat je nu nauwelijks meer kunt herinneren. We hadden een nieuwe baan en dat kost veel tijd en energie. We hadden de hele organisatie en routeplanning rondom Tour d tiet. We hadden ........geen van mijn teamleden die ook nog iets ging bloggen.

Maar nu de tour de F. is in Paris. Mart Smeet naar het bejaardenhuis kan. De raboploeg zijn wonden likt. nu Iedereen stilaan van vakantie terug is. Alleen Jo gaat Friesland nog uitproberen. Dan, dan start tour d tiet editie nummero uno. De route is min of meer bekend. De herbergen zijn geboekt.

Als het goed is gaat de tocht van start in Roelofarendsveen, vanaf de veen fietsen we oostwaarts om de provincie Utrecht te bereiken. Vanaf de vecht gaan we stroomopwaarts richting Weesp. We nemen de ring NO om vervolgens in Durgerdam uit te komen. Vandaar langs het IJsselmeer naar boven richting Medemblik. Daar is onze eerste herberg. Als het goed is daar ook onze Mary (een van de oudsste en meest energieke Dijkhard) om ons daar  op te wachten met misschien wel een glas bubbeltjes wijn.
De tocht is ongeveer 4200 kcal lang en dat is weer vergelijkbaar met 18 Magnum classics. (De volgende etappes worden in een volgend blog vermeld.)

Wat ons nog te doen staat is o.a. een beetje meer zitvlees creeeren. een paar flessen witte wijn (Sancerre) inslaan, leuke lunchadressen opsporen, en nog veel meer voor de volgende keer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten